Klaus Iohannis a fost prezent la ziua de nastere a Printului Charles! Iata ce cadou i-a facut

By

Printul Charles a implinit 70 de ani, iar cu acest prilej nu a ratat organizarea unei petreceri pe masura statutului sau. Printul mostenitor al tronului britanic a avut invitati de seama, printre care s-a numarat si Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

In cinstea sa au fost organizate mai multe petreceri, insa cea mai importanta a avut loc la Palatul Buckingham. Petrecerea a fost organizata de Regina Elisabeta in cinstea fiului sau si a gazduit peste 600 de invitati. Printre invitatii de seama ai suveranei, s-a numarat si Presedintele Romaniei, alaturi de sotia sa, Carmen. Este greu sa alegi un cadou pentru o persoana care poate avea tot ceea ce isi doreste, asa ca s-au rezumat la un cadou simbolic. Este cunoscut faptul ca Printul Charles este atras de Romania si nu rateaza nicio ocazie de a indemna pe toata lumea sa o viziteze si sa se bucure de traditiile specifice.

Inainte de a merge la petrecerea organizata de Regina Elisabeta, aceasta a servit ceaiul alaturi de 70 de personalitati, care au implinit la randul lor 70 de ani. Este o traditie pe care o respecta cu sfintenie in fiecare an. In functie de cati ani implineste, are tot atat de multi invitati care implinesc aceeasi varsta.

Sotii Iohannis au ales o icoana pictata pe sticla cu chipul Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, alaturi de o colectie de vinuri romanesti din trei regiuni reprezentative ale tarii noastre – Moldova, Muntenia si Transilvania, impreuna cu inca o sticla de vin din anul in care s-a nascut mostenitorul tronului britanic – 1948.

Casa Regala a organizat si o sedinta foto cu ocazia zilei de nastere a Printului de Wales, in care este alaturi de sotia sa, cei doi fii si familiile lor.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News