Christian Sabbagh va deveni tata pentru a patra oara. Sotia prezentatorului l-a anuntat ca vor mai avea inca un baietel. Cei doi sunt in culmea fericirii

By

Prezentatorul Tv si sotia sa, Iulia, sunt in culmea fericirii. Cei doi asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor, iar medicul le-a confimat ca este baietel.

Vesti extrem de bune pentru familia Sabbagh. In curand vor deveni parinti!

Acesta a publicat pe Facebook conversatia cu sotia sa, in care il informa ca vor avea un baiatel si ca totul este in regula cu bebelusul in urma vizitei la medic. Cei doi mai au impreuna o fetita superba, iar acum o sa vina si un fratior.

Christian Sabbagh a facut totul public pe pagina sa de pe Facebook: “Cei care au urmarit stirile Kanal D, aseara, au remarcat ca eram destul de tensionat. Acum va pot dezvalui si motivul! Iata mesajul pe care il asteptam cu nerabdare.Zi de zi mi se spune ca am o familie, o cariera si ca ar trebui sa fiu mai prudent in tot ceea ce fac! Din pacate si altii au nevoie de ajutor, si ei vor sa fie fericiti! Asa ca nu ma condamnati!”

Iulia si Christian au decis sa isi uneasca destinele in 2016 si de atunci au o superba poveste de dragoste. Au impreuna deja o fetita, iar acum asteapta si venirea pe lume a baietelului. Intrebat cu a reactionat cand a aflat ca va fi din nou tata a fost foarte sincer: „Cum am reactionat? Am ramas fara oxigen cand mi-a zis.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News