E cel mai cunoscut model cu forme, dar după ce un bărbat i-a spus că e o vacă grasă s-a pozat în bikini și s-a răzbunat într-un fel îngrozitor. Când a văzut cum arată imaginile, s-a închinat:

By

Iskra Lawrence e mereu privită cu invidie de către majoritatea oamenilor care o privesc, dar într-o zi, un utilizator de pe Instagram a decis să o pună la punct.

El i-a aruncat cuvinte grele spunându-i că singurul motiv pentru care oamenii o consideră frumoasă e fiindcă majoritatea oamenilor sunt obezi. Iată ce i-a zis: ,,Toată lumea ar trebui să înceteze să mănânce de la fast food, sistemul de sănătate e la pământ pentru că prea mulți oameni ca ea se îmbuibă cu chipsuri”.

Iskra nu s-a simțit rușinată de comentariu, din contră a vrut neapărat să își ia revanșa. Ce a făcut? A postat o fotografie în care apare în costum de baie, înconjurată de zeci de pungi de chipsuri despre care se presupune că le mănâncă mereu…

Mai mult, ea a postat și un clip filmat cu încetinitorul în care mușcă dintr-un chips, apoi ridică degetul mijlociu, în semn de dispreț. Iată clipul:

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News