Schimbare mai şocantă nu ai văzut în viaţa ta! Uite cum arată acum băiatul Ioanei Tufaru! Nici propria mama nu-l mai recunoaşte:

By

Ioana Tufaru îşi aminteşte că a trecut prin momente groaznice în urmă cu trei ani şi jumătate, când îl năştea, prematur, pe micuţul Luca. Baietelul era cat doua palme, fragil si a fost nevoie sa stea zile bune la incubator ca sa ajunga sa se dezvolte normal.

Ei bine, nepotul Andei Călugăreanu este astăzi perfect sănătos, voinic, plin de energie şi are o imunitate puternică. Mama lui spune că puştiul nu a răcit decât de patru-cinci ori de la naştere şi are o poftă de mâncare ieşită din comun.

„Cred că seamăna cu mine înainte de inelul montat în stomac. Mănâncă întruna. Spre deosebire de mine însă face şi multă mişcare, aleargă încontinuu, clar o să-l facem fotbalist. Am făcut multe prostii la viaţa mea, dar această familie pe care o am acum, adică Luca şi Ionuţ, îmi spală toate păcatele”, a spus Ioana.

De ceva timp, Luca merge la grădiniţă, unde s-a integrat perfect şi se înţelege bine cu toţi colegii.

Ioana Tufaru, cum arată băieţelul ei acum! „E schimbat, i s-au modificat trăsăturile”
„Băieţelul meu este minunat. Este un spectacol întreg. E vesel, râde mult, se joacă, e poznaş, exact cum trebuie să fie un copil. Merge şi la grădi, îi place mult acolo, printre copii. Când mă uit la poze cu el, de acum doi ani, nici nu-l mai recunosc. E schimbat, are părul mai lung, i s-au mai modificat şi trăsăturile, dar tot frumos este. Şi eu şi Ionuţ îl adorăm”, a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro.

Şi pentru că părinţii sunt mândri de Luca, l-au dus într-o vacanţă la mare, la Costineşti şi îi fac toate poftele.

„E adevărat că îmi las băiatul să se murdărească şi să se tăvălească în parc sau în nisip, la mare, că asta e plăcerea lui. Dar când ajungem acasă îl spăl, îi pun haine curate…Luca are casa curată lună, merge la grădiniţă. Este un copil perfect normal care creşte într-un mediu liniştit şi sănătos, vă asigur. Are voie să mănânce dulciuri şi poate nu are o dantură de reclamă, dar vom avea mai multă grijă de acest aspect după ce i se schimbă dinţii. Aşa că, oameni buni, nu mă mai jigniţi că mă doare foarte tare şi nu pot să cred că există atâta răutate în jurul nostru”, a declarat Ioana Tufaru.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News