Nu o sa iti vina sa crezi. Printul Charles nu iese din palat fara sireturile calcate. Iata ce atributii absurde mai au de indeplinit angajatii Casei Regale

By

Printul Charles este un rasfatat al sortii pentru faptul ca este primul in linia succesorala la tronul Marii Britanii. Exista zvonuri, conform carora, acesta va deveni Rege in maximum trei ani. Acest lucru ramane de vazut, pentru ca la polul opus este suspect de o boala foarte grava, care il impiedica sa isi indeplineasca acest vis.

Printul a trait o intreaga viata in puf, demna de un veritabil print mostenitor al tronului britanic, care pretinde de la toti angajatii palatului sa ii fie la dispozitie 24 de ore din 24 pentru a-i sari imediat in ajutor. Cererile sale sunt pe de-o parte normale, dar pe de alta parte duse la extrem. Ce le cere mai exact valetilor lui?

Profia de faptul ca este unul dintre cei mai indragiti membrii ai casei regale, bucurandu-se de o foarte mare popularitate si de admiratie. De romani este primit cu bratele deschise ori de cate ori vine si este considerat unul idntre cei mai buni promoteri ai tarii noastre.

Angajatii palatului i-au pus porecla de „Printul Rasfatat”. Iata de ce au ajuns la aceasta concluzie si ce cerinte bizare mai are dezvaluite in documentarul difuzat de Amazon Prime, „Serving the Royals: Inside the Firm”: viitorul rege britanic nu face nimic singur si cere ajutorul valetilor sai pentru absolut orice. Acesta nu isi deschide singur nicio usa din palat, nu isi pune singur pasa de dinti pe periuta si nu se opreste aici.

Fostul majordom al Printesei Diana, Paul Burrell, este cel care a dezvaluit cateva dintre tabieturile printului mostenitor: „Pijamalele printului sunt calcate in fiecare zi, pana si sireturile de la pantofi sunt calcate zilnic, dopul de la cada trebuie sa stea intr-o anumita pozitie, pentru a fi pe placul lui, iar temperatura apei din cada nu trebuie sa fie nici fierbinte, nici rece.”

Acesta continua seria dezvaluirilor: „Va spun sincer ca, intr-o buna zi, m-a sunat din biblioteca doar ca sa imi spuna urmatoarele: <Vai, Paul, o scrisoare de-ale Reginei se intampla sa fi cazut chiar in cosul de gunoi. Poti sa o iei tu de acolo?>”

Majordomul a continuat cu cateva dintre obiceiurile ciudate ale printului: nu calatoreste nicaieri fara propriul sau colac de WC, trebuie sa primeasca mesele mereu la ore fixe, la cinele oficiale vine mereu cu mancarea sa, iar in fiecare zi trebuie sa aiba la dispozitie cel putin cinci tinute diferite. Grea viata de print.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News