Incredibil! Cum arată acum bărbatul care trăiește cu două surori Nu o să-l recunoașteți pe George Chirilă, care a dezvăluit și cum face amor cu nevestele lui:

By

George Chirilă a devenit celebru după ce s-a aflat că trăiește cu două surori, amândouă sunt nevestele lui și i-au făcut mai mulți copii.

Bărbatul, care spune că trăiește după propriile lui reguli, pe care le-a impus atât nevestelor cât și copiilor, a acceptat, în urmă cu vreo doi ani, să apară la televizor și să realizeze mai multe reportaje în care a arăta cum e viața lui, dar a oferit și amănunte inedite despre partea amoroasă a relației lui cu cele două surori. Chiar dacă mulți l-au condamnat și criticat, George Chirilă nu a fost deranjat de ”gura lumii”.

George Chirilă, după scurta celebritate căpătată prin aparițiile sale la tv, și-a continuat viața normală, din punctul lui de vedere. Bărbatul cu două neveste surori are o gospodărie mare, cu animale, livadă și numeroși stupi. Numai că, față de acum doi ani, când o echipă de la WOWbiz a fost acasă la George Chirilă, într-un sat de lângă Iași, bărbatul este complet schimbat. Probabil că aparițiile la tv l-au făcut pe George Chirilă să-și schimbe look-ul, bărbatul nemaiavând acum barbă, ci doar o mustață la modă, iar părul său lung, prins în coadă, pare aranjat la hairstylist.

George Chirilă a apărut, în urmă cu câteva săptămâni, într-un reportaj realizat de un apicultor, care merge prin țară și vizitează diverse stupine. Bărbatul cu două neveste surori și-a arătat mândru stupii și a dat sfaturi profesioniste despre creșterea albinelor.

George Chirilă trăiește în casa sa de lângă Iași cu două femei, Mariana și Nicoleta. Cele două l-au cunsocut pe bărbat în timpul studenției și au ales să trăiască așa, împreună, în afara legilor statului. Din triunghiul acesta amoros au rezultat 14 copii, 8 ai Nicoletei și 6 ai Marianei. Cele două femei spun că nu sunt geloase una pe celalalta, însă se mai gândesc dacă ar interveni în relația lor și o a treia femeie.

De altfel, într-unul dintre reportajele făcute acasă la George Chirilă, bărbatul a povestit cum se împarte între cele două femei și a dezvpăluit și cum se descurcă în pat cu cele două soții.

“Eu sunt pudic. Nu există o regulă. Eu am căutat să fiu drept în toate privinţele, inclusiv în astea intime. Există un echilibru, o armonie. Nu s-a întâmplat niciodată să fim toţi în acelaşi loc. Nu e pentru mine aşa ceva. Latura sexuală are o mică însemnătate pentru mine pentru plăcere. La mine este pentru procreere. Sunt zile în care faţă de una am mai multă atracţie, alte zile faţă de cealaltă. Depinde de zile. Noi sexul îl numim diferit. Cum să spun? Contopire în iubire. Acest lucru la noi se întâmplă doar pentru a procrea, doar pentru copii. Afară de aceste două femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionăm pentru a face un copil. Dorm singur. Eu mă culc afară, pe pământ. Azi noapte am mai mers şi în casă, dar de obicei mai dorm afară, pe pământ. Aseară am fost la Nicoleta. Am definit gelozia ca fiind defect, iar acum privesc aşa.

Au înţeles în timp că nu e bine. (…)
În clipa în care femeia e curată, nu are de ce să se îngrijoreze, nu apar complicaţii. Noi trei am hotărât acest lucru şi am decis ca copilul nostru să vină în câmpul nostru, în iubirea noastră. Trei din copii s-au născut cu cordonul după gât, cum a ieşit, i-am dat cordonul şi a fost bine. Când am avut un caz grav, am chemat medici. Şase medici au fost aici, prieteni de-ai mei”, a mai povestit George Chirilă.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News