Iti aduci aminte de Bobby din „Dallas”? Iata cum arata la varsta de 70 de ani! De nerecunoscut

By

Patrick Duffy este un foarte cunoscut actor american. A cucerit inimile romanilor cu personajul „Bobby” pe care l-a interpretat in serialul „Dallas”. Era persoanjul preferat al femeilor, care suspinau de fiecare data cand il vedeau. In 2018 este total schimbat! 

Starul renumitului serial s-a retras din lumina reflectoarelor in anul 2017, cand si-a pierdut sotia si a suferit foarte mult din aceasta cauza. A gasit puterea sa revina, iar in urma cu cateva zile a fost prezent la un eveniment monden. Acum, pare de nerecunoscut – parul este alb si prins in coada. Daca pana anul trecut toata lumea ii facea complimente si parea ca timpul sta in loc pentru el, in decursul acestui an, suferinta si-a pus amprenta asupra sa. Este complet schimbat!

Faptul ca a ajuns un cunoscut actor a fost visul lui cel mai mare, pe care si l-a indeplinit: „Din liceu stiam ca vreau sa fac actorie. Mi-am dorit dintotdeauna sa fac acta. Nu am fost angajat ani intregi, insa am fost foarte norocos si am avut succes.” 

In luna mai a acestui an, indragitul actor a achizitionat un bar, pentru a avea o preocupare. Se ocupa personal de acesta, impreuna cu fiul sau, Padraic Duffy, si sotia lui, Emily Kosloski. L-au deschis chiar in incinta teatrului Broadwater, din Hollywood. Semn ca „Bobby” nu poate sta departe de marea sa pasiune – actoria: „Am construit un bar care va deveni un loc sigur in care iubitorii de teatru live din LA, fie ca sunt actori, producatori, dramaturgi sau entuziasti, se pot aduna pentru a crea, pentru a-si repeta replicile, pentru a se relaxa dupa un spectacol sau pentru a se simti confortabil alaturi de oameni cu aceeasi gandire.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News