Iata cum arata casa fetelor de la „Puterea Dragostei”, noua emisiune prezentata de Andreea Mantea. Este imensa!

By

Filmarile pentru emisiunea „Puterea Dragostei” sunt in toi deja! Concurentii, echipa de productie si Andreea Mantea au ajuns la Istanbul inca de la inceputul saptamanii si s-au apucat de treaba. Se pregatesc toate detalii, ca incepand de pe data de 19 noiembrie, sa fie prezenta in casele dumneavoastra de luni pana vineri intre orele 10:00 – 12:00 si 13:00 – 15:00, iar sambata incepand cu 15:30.

Incepand de luni o voi putea vedea pe Andreea Mantea si pe cei 12 concurenti pe mici ecrane. Cel mai nou show matrimonial va avea premiera, dupa lungi asteptari. Intre timp,  au aparut si primele imagini din casa amenajata special pentru aceasta emisiune, in care se va filma reality-show-ul. Concurentii vor locui separat, dar pot petrece timp impreuna in fiecare zi cate opt ore in „Casa Dragostei”, neavand voie sa se intalneasca in exteriorul acesteia. Aceasta este singura lor sansa sa se cunoasca.

Fetele vor locui intr-o casa superba. Are un living imens si viu colorat, unde isi vor petrecere majoritatea timpului. Concurentele deja au inceput sa isi personalizeze fiecare coltisorul ei, punandu-si pe perete fotografii personale.

Andreea Mantea este impresionata de participantele la concurs: „Fetele sunt foarte frumoase, sensibile si la fel ca si baietii, au venit aici, la <Puterea Dragostei>, cu dorinta de a-si gasi iubirea. Ma bucur tare mult ca le-am cunoscut si de abia astept sa fiu alaturi de ele si de baieti, pe parcursul acestei minunate experiente.”

Unul dintre cele mai importante roluri in aceasta emisiune va fi cel al publicului. Pe baza voturilor de acasa, acestia vor continua sau nu sederea in Istanbul. Locuind mai mult timp impreuna, se vor vedea adevaratele caractere in cel mai scurt timp, iar telespectatorilor le va fi usor sa decida.

Pe durata competitiei, pe concurenti ii vor astepta foarte multe premii si surprize. Prodicatorii nu si-au dorit sa dezvaluie mai multe detalii momenten, lasand telespectatorii sa ia parte la cea mai emotionanta calatorie a celor 12 concurenti, cea in cautarea sufletului pereche si a iubirii perfecte.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News