Cum arata Carmen Serban acum, dupa ce a vizitat cabinetul medicului estetician! Nu o recunosti!

By

Carmen Serban este o cunoscuta interpreta din Romania de muzica etno si de petrecere. S-a lansat in industria muzicala din tara noastra in urma cu mult timp si reuseste sa se mentina in top, chiar dupa foarte multi ani de cariera. Artista sustine ca este nevoita sa mai refuze cantari din cauza faptului ca, fizic, nu mai poate face fata.

Anul 2018 a venit cu o serie de schimbari pentru indragita cantareata. A slabit 15 kilograme, iar acest lucru si-a lasat amprenta asupra tenului ei. In acest sens, aceasta a luat decizia de a consulta un medic estetician, care sa ii propuna cea mai buna solutie. Si pentru ca avea si o deviatie de sept, Carmen Serban si-a luat inima in dinti si si-a rezolvat toate problemele medicale. Invitata intr-o emisiune televizata, aceasta a vorbit deschis depre toate interventiile estetice pe care a decis sa si le faca: „Anul acesta am apelat la medicul estetician pentru ca am slabit 15 kilograme si mi s-a facut un surplus la fata.

Nu a fost ideea sa apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviatie de sept foarte urata care ma impiedica de multe ori la cantari. Stateam tot timpul cu spray-ul. Aveam inchisa o nara din nastere. Daca tot am apelat, l-am rugat frumos sa-mi faca o rinoplastie pentru ca aveam un complex. Mi l-a facut in limite cat de cat naturale si mi-am facut un lifting la fata. Acum vreau sa-mi fac o micsorare de sani .”

Desi are o relatie stabila, aceasta exclude varianta casatoriei, mai ales ca nu isi doreste sa imbrace rochia de mireasa: „Eu doar cant pentru mirese, nu o sa fiu mireasa.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News