Produsul creat in Romania ce ajuta sistemul imunitar este cautat in SUA si Japonia! Uite ce vanzari are tanarul de doar 30 de ani in afara tarii!

By

Iustin Marineac, in varsta de 30 de ani, este un roman de succes, cautat de americani si japonezi! Apicultor din Romania, judetul Botosani, tanarul a terminat stomatologia si s-a gandit ca ar fi mai bine sa se apuce de afaceri.
Domeniul in care activeaza, ii este cunoscut de mic, inca de la varsta de 12 ani cand il ajuta pe tatal sau sa caute rame si sa extraga mierea. A invatat de mic meseria asta si isi dorea inca de pe atunci sa duca traditia mai departe,
Devenit adult, incepe sa studieze stomatologia la Facultatea de Medicina din Iasi, la care ajunge sa renunte fiindca viata lui era printre stupi.

Iustin, a inceput afacerea cu 60 de stupi cumparati si a ajuns repede la 200, de aici incepand marea lui afacere. Stia deja ce are de facut, s-a mutat din casa parinteasca si a inceput sa lucreze pe cont propriu, s-a descurcat singur si a muncit din greu pentru rezultatele infloritoare.

La numai trei ani de la debut, si-a triplat numarul de stupi, afacerea a inceput sa creasca in fiecare an tot mai mult.

Mierea este 100% naturala, produce miere de papadie, poliflora, salcam, rapita, tei si floarea-soarelui. Iustin, a creat o retea unica, de miere in trei culori, toate in acelasi borcan, in trei straturi perfect separate.
Dupa 3 ani de productie, romanul a ajuns la 1000 de stupi, iar de la an la an ramane fara miere. O mare parte din ea, o vinde online, pe site-ul creat de el.

Pe langa faptul ca le vinde online, a si calatorit foarte mult in diferite tari, pentru a isi prezenta productia, iar de aici a venit un val de comenzi. Aproape in fiecare zi, trimite borcane cu miere sau laptisor de matca in Italia, Germania, Spania, Anglia si Austria. In tarile Europene a vandut peste 1500 de borcane.

Tanarul anteprenor a creat o reteta pentru intarirea sistemului imunitar, un produs api-imuno-stimulator. Este o mixtura de propolis, polen crud, miere de salcam si laptisor de matca. Preparatul este gata intr-o luna si 50 de zile. Produsul este certificat de Institutul de Bioreseurse Alimentare din Bucuresti si nu este indicat cel care sufera de diabet.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News