Anamaria Prodan a ajuns la spital aseara si este in continuare internata! Iata prima reactie a impresarei

By

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute impresare din Romania. Desi, la exterior, pare ca duce o viata minunata, lucrurile nu stau atat de bine pentru ea. In luna iulie a ajuns de pe platourile de filmare ale emisiunii „Gospodar fara pereche” direct la spital. La momentul respectiv nu a respectat indicatiile medicilor, iar a doua zi si-a continuat munca. 

Se pare ca a ajuns la spital in jurul orei 23:30, simtindu-se foarte rau. Nu a putut merge singura pana la spital, ci a fost nevoita sa apeleze numarul unic pentru situatii de urgenta si sa solicite o ambulanta. Problemele din ultimul timp si stilul de viata dezordonat par sa isi puna amprenta. Aceasta este vazuta mereu in continua miscare, munceste foarte mult si vrea sa isi faca timp si pentru familia sa. Laurentiu Reghecampf antreaza o echipa din strainatate, iar impresare face naveta constant pentru a fi alaturi de sotul ei.

Surse de la Spitalul de Urgenta din Capitala au declarat, in exclusivitate pentru wowbiz.ro, ca starea impresarei nu este una buna: „Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinica singura si nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din masina personala! Era transfigurata. Arata cumplit. Era slabita si de nerecunoscut, cu parul despletit si in trening de casa! Era pregatita, asa cum spuneam, sa mearga la cel mai apropiat spital! Cum nu a mai putut sa se deplaseze, din cauza ca i s-a facut rau, s-a speriat si a sunat la 112. In fine, tensiunea era foarte mare si abia vorbea. O echipa medicala a preluat-o imediat si a dus-o la la etaj sa nu o vada lumea si apoi sa o stabilizeze.”

Starea sa de sanatate nu este una tocmai buna, persoane apropiate ale impresarei au declarat ca aceasta merge constant la spital pentru a-si face investigatii. „Este ingandurata, trista, nu iese din casa, arata ca o naluca in ultimul timp. Ce sa mai spun, nimeni nu stie, dar ea sta mult pe la spital.”

Prima reactie dupa incident a avut-o pe o retea de socializare, spunand despre ea ca este fragila.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News