Mirela, de la „Insula Iubirii”, decizie dupa ce s-a despartit de fostul iubit! Iata ce schimbari a facut si ce masina conduce acum

By

Mirela Banias, in varsta de 35 de ani, si iubitul sau, Ionut Gojman, in varsta de 32 de ani, au decis sa isi testeze iubirea si au participat la show-ul difuzat de Antena 1, „Insula Iubirii”. In urma acestei decizii, au iesit la suprafata foarte multe detalii din viata celor doi. Printre acestea, se enumera si faptul ca aceasta a fost la inchisoare pentru frauda.

Mirela este fiica fostului sef al Politiei Economice Dej. Aceasta a avut mari probleme cu legea. A fost acuzata ca a furat 520.000 de lei si 33.000 de euro din conturile clientilor de la banca la care lucra. Concurenta a fost pusa sub acuzare pentru inselaciune si fals informatic, iar pedeapsa a fost primita cu executare. Desi a trecut prin clipe foarte grele, aceasta a gasit puterea sa zambeasca acum.

In trecut, aceasta a avut o relatie de 10 ani cu fostul sau sot, dar intre timp a aflat ca acesta avea un copil de 11 ani si in tot acest timp a dus o viata dubla. In relatia pe care a inceput-o cu Ionut i-a fost foarte greu sa aiba incredere in el, asa ca au ales sa mearga in Thailanda si sa isi supuna relatia unui test.

Din declaratiile Mirelei, se pare ca Ionut nu a reusit sa il treaca: „Simt o mare repulsie. Cred ca daca ar fi langa mine nu as sta la discutii. Poate el se si asteapta la asta, ca stie cum reactionez. Nici nu il las sa ma atinga. Daca aveam aici masina si plecam. Nu are nicio scuza.”

De cand s-a intors din Thailanda, aceasta si-a schimbat radical viata. A slabit 20 de kilograme, si-a deschis un atelier, unde face haine la comanda. Are cateva contracte de imagine, dupa popularitatea pe care a dobandit-o in urma emisiunii „Insula Iubirii”. Iar de curand si-a achizitionat un bolid in valoare de 40.000 de euro daca il achizitionezi second-hand, pretul sau initial depasind 80.000 de euro. Semn ca Mirelei ii merge mult mai bine de cand a renuntat la relatia cu Ionut.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News