Iata ce vila de vacanta are Viorica Dancila pe Valea Prahovei, intr-o zona ferita de ochii curiosilor

By

Viorica Dancila este premierul Romaniei! Desi si-a tinut viata personala departe de lumina reflectoarelor, se pare ca nu a scapat de curiosi. Asa a iesit la lumina cat a incasat ca europarlamentar, dar si ce proprietati detine.

Viorica Dancila este casatorita cu Cristinel Dancila si au impreuna un baiat, Victor. Se pare ca politica a fost de bun augur pentru doamna premier, pentru ca si sotul, dar si fiul detin functii importante. In varsta de 54 de ani, si-a asigurat batranetea inca din perioada in care activa ca europarlamentar. In ultimul an de prezenta la Bruxelles, aceasta a incasat suma de 78.174 de euro, conform declaratiilor sale de avere. Nici sotul sa nu este strain de asemenea salarii, care inregistreaza venituri de 436.000 de lei pe an la o renumita companie petroliera.

In anul 2000, cei doi au achizitionat un teren pe Valea Prahovei, cu o suprafata de 544 de metri patrati. Iar 7 ani mai tarziu, intr-un decor de poveste, a aparut o vila impunatoare, folosita ca si casa de vacanta de sotii Dancila, dar si de fiul lor, Victor.

Este situata intr-o zona retrasa, dar totusi aproape de soseaua nationala, are o suprafata de 156 de metri patrati si este amplasata intr-o padure deasa de brazi, chiar in capatul unui drum forestier.

Zona este una foarte linistita, datorita faptului ca in vecinatatea vilei se afla un sanatoriu, conform wowbiz.ro

La cel mai inalt balcon al vilei sunt doua steaguri: unul al Romaniei, iar cel de-al doilea al Uniunii Europene, aceste doua insemne o reprezinta perfect pe proprietara.

sursa: wowbiz.ro

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News