Peripetii in trafic! Gabriela Cristea povesteste cum este o zi cu fiica ei: „Greu, tare greu”

By

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din Romania! Acest lucru o dovedesc si emisiunile sale, care fac audienta foarte mare. In dragoste nu a avut atat de mare noroc, pana cand l-a intalnit pe Tavi Clonda. In nenumarate randuri Gabriela Cristea a declarat ca a incercat de foarte multe ori sa ramana insarcinata pentru prima data si sa isi indeplineasca cel mai mare vin: acela de a deveni mamica.

Dupa foarte multe tratamente si inseminari in vitro, aceasta si-a vazut visul implinit. Era constienta ca un copil nu este usor de crescut, insa aceasta a fost cea mai mare dorinta a sa. Iar planetele s-au aliniat din nou pentru ea, iar cea de-a doua sarcina a fost o reala surpriza pentru intreaga familie. Isi doreau enorm cel de-al doilea copil, dar nu „lucrat” in mod special la acest lucru. Prezentatoarea TV a declarat ca vestea i-a surprins in aceeasi masura pe amandoi. Sotul sau nu a crezut-o initial ca este insarcinata a doua oara, s-a convins abia dupa o vizita la medic.

Cei doi parinti abia asteapta cel de-al doilea copil, desi la inceput s-au speriat putin, Victoria fiind foarte mica si credeau ca nu se vor descurca. Gabriela a luat decizia de a apela de aceasta data la o bona pentru a le fi mai usor. Dar pana cand va avea ajutor, Gabriela Cristea si Tavi Clonda au grija, pe rand, de micuta Victoria. Recent, aceasta a dezvaluit cum decurge o zi din viata ei, alaturi de fiica sa:

„Am avut cu fiica-mea, pentru ca astazi am avut zi de fete. Greu, tare greu! Imi doresc sa vina ziua aia cand o sa creasca si nu va mai trebui sa iau nimic dupa ea, adica un geamantan, o garsoniera intreaga in portbagaj. Eu vorbesc, ea tipa, isi merita toti banii, ce sa zic. Ideea este ca am facut astazi, din toate drumurile…in trafic am stat de nu se mai termina traficul. Eram eu, faceam doi pasi si ma opream la semafor. Noroc ca mi-au dat Dumnezeu si sotul o masina cu cutie de-aia automata. Important e ca avem pe cine sa iubim.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News