Vestea asta va bucura pe toți cei care o îndrăgesc! Gabriela Cristea revine pe micul ecran! Iată unde o poți vedea în curând! Asta da surpriză!

By

Gabriela Cristea este una dintre cele mai populare prezentatoare de televiziune din România, fiind, în același timp, și o persoană respectată în domeniu.

După o perioadă destul de lungă de timp în care a ales să se dedice creșterii fiicei sale, Victoria, se pare că pe strada carierei Gabrielei Cristea a răsărit soarele, fiindcă vedeta tocmai ce-a semnat un contract important, iar fanii o vor vedea în curânt pe micile ecrane.

Cei care o iubesc o vor putea vedea prezentând o nouă emisiune care va fi din start în centrul atenției fanilor Gabrielei, care a ajuns rapid la inima publicului. Potrivit primelor informații, Gabriela Cristea va reveni în televiziune în cadrul unui nou format de emisiune la Antena Stars.

Vedeta este extrem de entuziasmată și de-abia așteaptă să se reîntâlnească cu fanii „pe sticlă”, mai ales că fetița ei are deja 7 luni și se poate despărți de ea pentru câteva ore pentru a dedica ceva timp și carierei sale. Deocamdată nu s-a divulgat în presă numele emisiunii, nici alte detalii despre noul proiect, dar vă vom ține la curent atunci când vom afla!

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News