Proiectul pentru care Vladimir Draghia a donat marele premiu de la „Exatlon” incepe sa prinda contur. Iata imagini din interior

By

In luna mai a acestui an a avut loc marea finala a primului sezon al emisiunii-concurs „Exatlon”. Marele castigator a fost Vladimir Draghia, iar cand a fost anuntat publicul s-a impartit in doua tabere.

Multi nu au crezut ca este adevarat ca va dona banii si au pus aceasta afirmatie a lui pe seama faptului ca doar isi doreste sa castige si sa isi faca publicitate. Insa Vladimir a demonstrat contrariul – a donat toti banii castigati proiectului in care el a crezut foarte mult. Chiar si inainte de a participa la „Exatlon” el petrecea foarte mult timp in compania copiilor cu nevoi speciale, carora statul nu le acorda sprijin.

Cand a intrat in posesia cecului, acesta l-a donat in direct, motivand ca a facut aceasta alegere pentru a sprijini copiii bolnavi de cancer, care au nevoie de terapie si tratamente specifice: „La sfarsitul experientei Exatlon, mi-am dat seama ca sunt atat de castigat incat nu ar fi cinstit sa pastrez vreun ban de acolo. Mi-am dat seama ca cel mai important lucru pe care il poti face cu banii este sa ii oferi, mai ales acolo unde este cea mai mare nevoie de ei.”

Proiectul MagicCamp a fost gandit de Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii, si Melania Medeleanu. Intre timp, dupa ce au intrat in posesia banilor, fondatorii fundatiei s-au apucat de construit o noua cladire in care pot ajuta copiii bolnavi de cancer, iar Melania a postat pe paginile de socializare poze de pe santier.

Vladimir si-ar dori ca lumea sa fie inspirata de gestul sau si sa ajute, atat cat pot, cauzele in care cred.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News