Andreea Marin a ajuns pe masa de operatie. Cum se simte acum vedeta

By

Andreea Marin a ramas in inimile telespectatorilor inca de cand prezenta emisiunea „Surprize, surprize”. Aducea foarte multa bucurie in sufletele oamenilor. Nici acum nu s-a oprit din actiunile caritabile si este mereu implicate in astfel de evenimente.

Grija Andreei Marin cu privire la interventia chirurgicala  a trecut. Stia ca are probleme de sanatate, ba chiar a vorbit deschis despre acest subiect. A refuzat sa faca interventia chirurgicala in strainanate, marturisind ca are foarte multa incredere in medicii din Romania. A aflat din timp despre problema sa de sanatate si a luat decizia de a-si asculta medicul curant pentru a evita eventualele complicatii: „Nu e nimic foarte grav, am facut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formatiune care sa ma duca cu gandul catre probleme. Am o cocoasa care nu e bine sa fie în zona cervicala. Peste o luna voi face operația, totul va fi bine, e o problema temporara.”

Inainte de a incepe pregatirea pentru interventia chirurgicala, aceasta a impartit vestea cu fanii sai din mediul online, primind sute de mesaje de incurajare. Dupa ce si-a revenit si a avut acces la telefonul sau, primul lucru a fost sa multumeasca oamenilor pentru gandurile bune:

„Sunt bine, voi fi si mai bine si va multumesc pentru gandurile bune, dragii mei, nu va pot raspunde inca individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar ma voi odihni si imi voi recapata forta, promit. Deja zambesc, deci sunt bine. Am scapat de o povara care apasa pe coloana mea si imi ingreuna viata, asa ca de acum … voi zbura.? Eu sunt optimista, fiecare pas in directia buna e important, dar nu voi inceta nici sa critic, in spirit constructiv. Doar vorbind liber si obiectiv despre realitate o putem schimba. Sanatate, ca-i mai buna decat toate!”

Despre viata sa privata nu vrea sa vorbeasca foarte mult, de teama sa nu-i fie afectata daca este prea mult expusa publicului. Tot ce a facut a fost sa confirme ca se afla intr-o perioada foarte fericita din viata sa si acest lucru se datoreaza faptului ca a invatat sa se bucure de ceea ce are pe moment, fara alte asteptari. Este bucuroasa si de faptul ca are un copil sanatos, iar asta ii da mai multa forta sa isi duca toate proiectele la capat.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News