Rezultatele la Evaluarea Nationala au surprins-o pe cea mai batrana mama din Romania! Fiica Adrianei Iliescu a luat nota mare la limba romana, insa la matematica a dat gres

By

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. A nascut in anul 2005, la varsta de 67 de ani cu ajutorul unei inseminari artificiale. Acum are o fetita foarte frumoasa, Eliza, de care este extrem de mandra si pe care o sprijina sa devina o domnisoara independenta. Tanara in varsta de 13 ani a trecut prin primul examen important din viata sa, si anume Evaluarea Nationala 2018.

Elevii de clasa aVIII-a au sustinut examenul de Evaluare Nationala spatamana trecuta, iar acum au fost afisate si rezultatele.

Marti, 19 iunie, Eliza Iliescu a aflat rezultatul de la Evaluarea Nationala, fiind afisate rezultatele la nivel national. Daca rezultatul la proba de limba romana a fost unul bun, la proba de matematica nu putem spune acelasi lucru. Astfel, la limba romana Eliza a obtinut nota 8,50, dar la matematica nu mai mult de 4,55.

Adriana Iliescu a declarat ca si-a sprijinit fiica sa invete pentru acest examen: „Invatam impreuna. De meditator nici nu se pune problema, nu avem bani sa aruncam pe meditatii. Ne pregatim acasa, noi doua. Eliza este foarte buna la Romana, iar la Matematica ne descurcam. Lucram suplimentar.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News