Drama Andreei Mantea: diagnosticată cu cancer! Declarațiile frumoasei brunete: Un cancer foarte agresiv, care creștea foarte repede:

By

Andreea Mantea se poate declara o femeie împlinită. Frumoasa vedetă are o carieră de succes, fiind una dintre cele mai cunoscut prezentatoare de televiziune din România, are un iubit care o face fericită și pe care a ales să-l țină departe de ochii presei și un copil superb. David, fiul ei, a fost o mare surpriză pentru vedetă. Puțini știu că, înainte de a rămâne însărcinată, Andreea a aflat că s-ar putea să nu facă niciodată copii din cauza unor probleme medicale.

„S-a întâmplat, la un moment dat, în anumite relaţii, să ne dorim un copil. Nu ştiam dacă rămânem sau nu împreună, ideea e că ne doream, dar nu se întâmplă. Nu am dat atenţie la început, după care, încet, încet, lucrurile astea au început să încolţească şi să mă gândesc doar la treaba asta. M-am trezit cu o problema destul de urâtă, vorbesc acum de momentul în care eu eram suspectă de cancer ovarian şi urma să îmi scot unul din ovare. Era un cancer foarte agresiv şi creştea foarte repede.

Am fost la pământ. Eram conştientă că nu voi mai face copii niciodată, mai ales că îmi doream foarte mult. M-am programat la operaţie pentru ziua de vineri. Miercuri am fost undeva şi m-am rugat şi i-am spus lui Dumnezeu că dacă nu mi-e dat în viaţă asta să am un copil, eu nu am de ce să mai stau.

Două zile mai târziu când am ajuns la spital pentru operaţie, chistul dispăruse. Se speriase şi medicul. Apoi am început să urmez un tratament care omora orice lucru care se aşeza acolo, un chist sau chiar o sarcina. De asta am fost cu atât mai surprinsă în momentul în care am aflat că am rămas însărcinată”, declara Andreea Mantea cu ceva timp în urmă.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News