Nici bine nu a inceput emisiunea „Puterea Dragostei”, caci deja au inceput certurile intre concurenti! Bianca a inceput sa planga

By

Emisiunea „Puterea Dragostei” a inceput sa fie difuzata incepand cu aceasta saptamana, luni avand premiera. In numai cateva zile, cei 12 concurenti, care au venit sa isi gaseasca marea dragoste prin intermediul acestei emisiuni, au ajuns sa se certe foarte mult si sa se jigneasca.

In urma cu 2 saptamani, 6 baieti si 6 fete au plecat in Istanbul, acolo unde au loc filmarile celei mai noi emisiuni difuzate de Kanal D. Prezentatoarea, Andreea Mantea, incearca pe cat posibil sa ii impace pe cei 12, insa fiind caractere atat de diferite, acest lucru este deja vizibil.

Schimburi de replici intre concurenti au mai existat, insa de data aceasta Bianca a inceput sa planga. Aflandu-se la intalnire cu Adelin, nu isi mai putea stapani lacrimile. Cand barbatul a insistat sa ii spuna ce are, aceasta si-a justificat comportamentul ciudat ca urmare a jignirilor care i-au fost aduse si faptul ca o afecteaza foarte mult: „Nu suport sa fiu jignita nici aici, nici afara. Rafaela m-a jignit. Am fost jignita in afara camerelor de filmat foarte urat. De asta sunt asa acum. Asta s-a intamplat acum doua zile. Am tinut in mine. Nu sunt genul care sa judec pe cineva neaparat.”

La confruntarea directa in fata Andreei Mantea, atunci cand s-a deschis subiectul, cele doua si-au aruncat jigniri, fara sa le intereseze ca sunt filmate. Colegii celor doua nu sunt de acord cu atitudinea pe care o au si considera ca procedeaza doar pentru a atrage atentia. Adrian a vrut sa puncteze si faptul ca fetele sunt diferite inafara camerelor de filmat, nicidecum ce vor sa para atunci cand se filmeaza.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News