Printul Charles a incalcat protocolul regal! I-a dat de gol pe Meghan si printul Harry: primul lor copil va fi:

By

Printul Harry si Meghan Markle au avut parte de o nunta ca in povesti, in luna mai a acestui an. A fost urmarita la nivel mondial de milioane de oameni! Pe langa familiile regale prezente la eveniment, au fost prezent numeroase personalitati si actori foarte cunoscuti.

Relatia dintre printul Harry si Meghan a evoluat foarte repede, la doi an de cand s-au cunoscut, cei doi au luat decizia de a se casatori. Actritei i-a fost greu sa se acomodeze cu faptul ca a fost nevoita sa invete protocolul regal si ca a devenit tinta a papparazzilor. A renuntat la foarte multe lucruri pe care le facea zi de zi, si-a inchis toate conturile de socializare si blogul pe care il avea. Dar a fost nevoita sa indure foarte multe rautati venite din partea tatalui sau si a surorilor sale vitrege.

Familia regala si mama ei i-au fost dintotdeauna alaturi, iar cea care a sustinut-o neconditionat a fost cumnata sa, Kate. A trecut peste aceste momente, iar de curand au anuntat ca in aceasta primavara vor deveni pentru prima data parinti. Vestea a bucurat enorm membrii casei regale, mai ales pe Regina Elisabeta, ea tinand foarte mult la rebelul Print Harry, care, in sfarsit, s-a asezat la casa lui.

Printul Charles a fost cel care i-a dat de gol, incalcand astfel protocolul casei regale, care interzice ferm sa se spuna inainte de a naste daca este fetita sau baiat. Prima care afla aceasta veste este chiar suverana, apoi da un comunicat oficial prin care anunta public acest aspect. Intrebat de reporteri daca fiul sau s-a gandit deja la un nume pentru viitorul copil, aceasta a marturisit ca pe lista scurta au ramas 2 variante momentan: Kylie si Shane. Se pare ca Printul Harry si Meghan vor avea o fetita!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News