Gheorghe Gheorghiu vorbeste despre fiica sa, dar si despre fosta sotie! „Oamenii nu stiu de ce se casatoresc… „

By

Gheorghe Gheorghiu este un interpret extrem de indragit in Romania, dar si peste hotare. Felul sau de a canta aduce multa bucurie in sufletele fanilor sai!

Indragitul artist nu a trecut nici acum peste divortul dintre el si fosta sotie. Aceasta s-a mutat impreuna cu fiica lor in America dupa ce au semnat actele de divort. Gheorghe Gheorghiu isi asuma acest divort: „N-a fost usor dupa ce ne-am despartit, ea a ales sa plece cu copilul în SUA. Sunt si momente grele, nu e usor pentru mine sa stau plecat atat. Vin in România doar cand e cald, apoi plec in Florida. Cu banii pe care ii castig in Romania o duc bine. N-am voie sa parasesc America mai mult de 181 de zile, pana obtin cetatenia.”

Divortul prin care a trecut nu a fost unul usor, mai ales ca el a declarat ca s-a casatorit din dragoste: „Fiica mea are 30 de ani, ea a luat vocea, talentul meu, dar si emotivitatea. S-a calit, este o fata foarte buna, nu ma așteptam, ca de la varsta de 8 ani de cand e in America sa ramana totusi romanca. In America copiii sunt reci, pleaca devreme de acasa. Ea nu, e atasata de familie. Oamenii nu stiu de ce se casatoresc. Nu e o joaca, eu m-am casatorit din dragoste. Pe fosta sotie am vazut-o pe plaja si m-am indragostit, o femeie superba. Pana la urma n-a fost sa fie, din cauza ca nu eram acasa, eram mereu in turnee.”

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News