Actualul iubit al Denisei de la Bambi seamana izbitor cu fostul sau sot: „Seamana doar la chip, nu si la… „

By

Denisa Tanase este jumatatea bruneta a trupei Bambi. Cele doua surori au devenit celebre in Romania cand au interpretat melodia „Doi ochi caprui”, iar de atunci toata lumea le asocieaza cu acea piesa.

Denisa are din nou motiv sa zambeasca, dupa divortul din anul 2015 de medicul Cornel Brotac, care se zvoneste ca ar fi inselat-o si acesta a fost motivul divortului. In prezent, Denisa are o relatie cu Mircea Branzei, care seamana izbitor cu fostul sau sot.

Cei doi se sustin acum si in afaceri foarte mult. Mircea detine un centru spa, iar Denisa este cea care ii face reclama. Daca Denisa este nevoita sa plece la un concert inafara Bucurestiului, Mircea este soferul ei, vrea sa se asigure ca este mereu in siguranta.

Despre asemanarea dintre actualul iubit si fostul sot pana si cantareata se amuza: „Da, multa lume imi spune asta. Asa a fost sa fie! Dar Mircea seamana doar la chip cu Cornel, caci are un caracter diferit. E din Ardeal, prin urmare are o fire linistita, calma si, in plus, este si foarte romantic.” 

Cei doi s-au mutat impreuna si locuiesc in casa Denisei, pentru ca sora sa s-a mutat cu iubitul ei si locuiesc in casa acestuia, conform onlinenews.ro.

Medicul Cornel Brotac si Denisa:

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News