In plin scandal cu sotia sa, Ionut Jaguarul contraataca: „Cand m-am intors de la Exatlon am simtit-o rece, distanta…”

By

Ionut Sugacevschi sustine ca a fost extrem de dezamagit cand s-a intors din Republica Dominicana. Acesta a declarat ca a vazut-o foarte schimbata pe sotia sa, era rece si distanta fata de el. Ionut se astepta ca aceasta sa ii arate ca i-a fost dor de el.

I-a fost foarte greu sa gestioneze situatia cu sotia sa, mai ales ca toata lumea din jurul sau i-a spus ca Nella a fost foarte distanta si retinuta in perioada pe care el a petrecut-o in Republica Dominicana: „Multe persoane mi-au spus acelasi lucru, ca eu mi-am dat sufletul, ea era rece. Eu mi-am dat sufletul in acea emisiune, am dedicat ei, m-am dedicat ei.” De cand s-a intors a incercat sa se comporte normal cu sotia sa, dar nu simtea acelasi lucru si din partea ei, iar asta l-a pus pe ganduri.

Ionut a recunoscut intr-o emisiune televizata ca i-a gresit sotiei sale in primul an, dar considera ca au depasit cu brio acea problema si ca lucrurile intre ei decurg normal, mai ales ca au facut si nunta. Si-a dorit foarte mult sa ii demonstreze ca s-a schimbat si ca tot ce face este pentru ei, ca si familie.

Acesta a spus si adevaratul motiv pentru care nu a vrut sa ramana in Belgia: „Nu ma descurc bine cu engleza, acolo ai nevoie sa stii engleza, daca vrei sa te angajezi!”

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News