Finala de poveste la „Chefi la cutite”. Marele castigator este Bogdan Vandici. Felicitari

By

Azi a avut loc marea finala a concursului culinar „Chefi la cutite”. Abia in aceasta seara au fost dezvaluiti cei trei finalisti: Marlena Botezatu, Cristina Pavel si Bogdan Vandici.

Ultima proba din semifinala a fost jurizata de cei trei jurati si au ales pentru finala cele mai gustoase farfurii. Inainte sa se anunte ultimul concurent care va merge in finala, a fost si o intamplare amuzanta: Mihai Chelaru a crezut ca el isi va auzi numele si deja se bucura, spre amuzamentul colegilor sai. Insa cea care a mers in finala a fost Marlena.

Cei trei finalisti au fost jurizati de chefi bucatari foarte cunoscuti in Romania, dar si inafara tarii. Surpriza din juriu a fost prezenta lui Gianny Banuta si Andrei Olteanu. Acestia au fost extrem de exigenti si au criticat orice greseala.

Chef Sorin Bontea a avut in premiera doua fete in ultima proba, Chef Florin Dumitrescu l-a avut pe Bogdan, iar Chef Catalin Scarlatescu nu a avut niciun om in marea finala, doar i-a asistat pe ceilalti doi colegi.

Lupta a fost extrem de stransa, cei trei finalisti au fost ajutati pe tot parcursul probelor de colegii cu care au intrat in concurs si au avut posibilitatea de a-i alege.

Lupta a fost pentru marele premiu de 30.000 de euro si titlul de cel mai bun bucatar din sezonul de poveste.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News