Parintii Alinei Eremia au facut foarte multe sacrificii pentru ca ea sa reusesca sa isi implineasca visul: „Nu mi-e rusine sa recunosc ca…”

By

Alina Eremia este una dintre cele mai indragite cantarete din Romania in momentul de fata. Are milioane de fani si si-a indeplinit visul de a canta pe scene mari. Dar nu intotdeauna lucrurile au stat atat de bine pentru ea. 

Indragita cantareata a muncit foarte mult pentru a ajunge aici. A crezut foarte mult in visul ei, iar atunci cand simtea ca nu mai poate si voia sa renunte, parintii au sprijinit-o si au motivat-o sa continue: „Intodeauna am fost o visatoare si inca visez cu ochii deschisi. Cred ca doar asa poti sa ajungi sa iti indeplinesti toate idealurile.”

Alina Eremia nu provine dintr-o familie bogata, dar a avut parte de iubire si de sustinere din partea parintilor ei. Cantareata isi doreste sa isi intemeieze o familie exact ca cea in care a crescut. Nu a fost un copil rasfatat, dar mereu s-a simtit iubita: „Mi-au oferit strictul necesar si mi-au facut placerile intr-o limita decenta.”

Parintii ei si-au dedicat tot timpul liber si resursele financiare pentru ca Alina sa poata merge la orele de canto si de a-si imbunatati tehnica vocala. La un moment dat, mama ei a inscris-o la un casting, dar initial a refuzat sa se prezinte. A cedat la insistentele mamei sale si a facut foarte bine. Este vorba despre serialul care a lansat-o pe Alina Eremia. A fost aleasa din peste 800 de concurenti inscrisi la casting, iar de acolo pana la cariera ei solo nu a fost decat un pas.

Cantareata a declarat ca din banii pe care i-a castigat de pe urma serialului si-a cumparat o garsoniera modesta: „E in zona Garii de Nord, deci nu intr-un cartier luxos sau bine cotat. Nu mi-e rusine sa recunosc ca, pentru perioada aceea, asta a fost tot ce mi-am permis.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News