Iti aduci aminte de Cleopatra Stratan? S-a schimbat total si a lansat o noua piesa! Acum arata asa

By

Cleopatra Stratan a fost cu adevarat un fenomen in urma cu mai bine de 10 ani cand a lansat cunoscuta piesa „Ghita”. Acum, fiica artistului Pavel Stratan este de nerecunoscut! S-a transformat total si si-a schimbat stilul muzical.

Anul acesta va implini 16 ani, dar cariera muzicala a inceput-o alaturi de tatal ei la o varsta foarte frageda. Cand artistul se pregatea sa isi lanseze cel de-al treilea album, mergea destul de des la studio si s-a hotarat intr-o zi sa o ia si pe fiica sa. De aici a pornit toata povestea! Pavel Stratan trebuia sa inregistreze piesa „Mama”, iar Cleopatra s-a oferit sa o cante si ea, impreuna cu tatal sau. De aici pana la urmatoarea piesa nu a fost decat un pas.  Primul album al Cleopatrei Stratan a fost un real succes si a intrat in Cartea Recordurilor. Pentru mai multe detalii, citeste aici.

Cea mai recenta piesa a Cleopatrei se numeste „Te las cu inima” si este insotita de un videoclip oficial in care observam noua imagine a cantaretei. Este prezentata o evolutie a dragostei din copilarie, care se transforma in dragostea de la adolescenta. Roman Burlaca, regizorul videoclipului, o pune pe artista in valoare si pastreaza puncte comune cu videoclipul „Ghita”: Cleopatra trage dupa ea un geamantan, insa nu mai este fetita cu codite si ochelari, acum este o adevarata domnisoara cu o imagine noua. Povestea piesei este despre o poveste neimplinita de dragoste.

Videoclipul puteti sa il urmariti mai jos:

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News