Copilul tau are pana in 16 ani? Uite ce beneficii medicale poate avea! Vezi ce proiecte s-au mai aprobat azi

By

Primaria Capitalei a aprobat azi trei proiecte in sedinta de dimineata a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Toate proiectele au fost votate in unanimitate.

Proiectele fac referire la noi tehnologii de eliminare a infectiilor nosocomiale din spitale, sprijinirea elevilor cu varsta de pana la 16 ani din scolile bucurestene care vor sa-si puna aparat dentar, dar si ajutoare pentru prezervarea fertilitatii a tinerilor diagnosticati cu cancer.

Pentru primul proiect vor fi alocati 159.000 de euro fara TVA. Cu aceasta ocazie vor sa implementeze o noua tehnologie in spitale – eliminarea infectiilor nosocomiale cu ajutorul robotilor. Data de derulare a proiectului incepe in luna iulie a acestui an si va dura pana in luna martie 2019 la spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale „Doctor Victor Babes”.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat in aceasta dimineata proiectul de lege prin care sprijina tinerii cu varsta de pana la 16 ani sa isi puna aparat dentar. Este important ca acestia sa fie elevi ai unei scoli bucurestene. Primaria Capitalei va subventiona 750 de lei din costul aparatului dentar, iar pentru cei care au nevoie de proteze ortodontice pentru ambele arcade, suma va fi dublata. Acest proiect se deruleaza la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala „Prof. Dr. Dan Theodorescu” si se va derula sub atenta supraveghere a unui medic specialist sau primar ortodont, cel care parafeaza recomandarea unui aparat dentar si in baza caruia se acorda reducerea.

Proiectul „Newborn – Oncofertilitate” se refera la ajutorul oferit tinerilor diagnosticati cu cancer. Acestia vor primi ajutor pentru prezervarea fertilitatii.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News