Adelina Pestritu, insarcinata in 7 luni: “M-am hotarat sa ma despart de…”

By

Adelina Pestritu va deveni in scurt timp mamica, aceasta fiind insarcinata in 7 luni! 

Zenaida, micuta pe care o poarta in pantece, este deja foarte iubita de mamica ei, fapt pentru care Adelina a dorit sa faca toate demersurile necesare ca sarcina sa fie dusa la bun sfarsit fara probleme. Aceasta a renuntat deja la ratonul ei pe nume Cindy, fapt care a atras multe critici in momentul in care a facut public acest lucru! Cindy, spune Adelina, se simte foarte confortabil la gradina zoologica unde a fost dus, si mentioneaza ca decizioa a fost luata pentru ca avea o reactie alergica la blana animalului ei de companie si nu ar fi vrut ca acest lucrur sa afecteze in niciun fel sarcina!

Acum, Adelina Pestritu a ales sa se desparta de inca un lucru drag ei:

Pentru ca stie ca a avea un copil nu e un lucru deloc usor, ea a ales sa mai faca o schimbare in viata ei, una destul de mare am spune noi, si anume sa-si vanda actuala masina pentru a-si putea cumpara un mai mare, mai spatioasa, ceea ce i-ar permita sa poate calatori cu tot ceea ce ai nevoie atunci cand ai un copil. Masina, un Mercedes CLA, va fi vandut la pretul de 24.000 euro.

Prieteni, pentru ca mai este putin se Zenaida isi face aparitia careia imi doresc sa-i ofer tot confortul si siguranta, m-am hotarat sa ma despart de aceasta masina draga mine si sa trec la una mai spatioasa pentru bebelina si tot ce implica deplasarile cu un bebelus

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News