O mare onoare! Regina Elisabeta a II-a are mare incredere in Meghan Markle si ii ofera una dintre obligatiile sale preferate! Iata ce vor face Printul Harry si sotia sa

By

Au fost foarte multe zvonuri inainte de nunta regala cum ca Regina nu o place deloc pe Meghan Markle, insa toate lucrurile pe care le-a facut ulterior au demonstrat exact contrariul.A invitat-o sa mearga impreuna cu ea cu trenul regal, iar acum ii transfera una dintre obligatiile sale preferate – sa intampine si sa sprijine proiectul „Young Leaders”. Aceste lucruri le facea pana in prezent Regina.

Cu fiecare eveniment public la care participa impreuna se vede ca se creeaza o legatura speciala intre Regina Elisabeta si Meghan Markle. Primul eveniment oficial la care au mers impreuna, neinsotite de alt membru al familiei regale a fost un real succes. Acestea s-au simtit extraordinar de bine impreuna, lucru vizibil din pozele care au facut inconjurul lumii. Meghan a calatorit cu trenul regal mult mai devreme decat orice membru al familiei, chiar inaintea sotului sau, printul Harry.

Iar lucrurile nu se opresc aici! Regina i-a oferit lui Meghan si una dintre obligatiile sale regale preferate. Printul Harry si sotia sa vor fi cei care ii vor intampina pe vizitatorii programului „Young Leaders”. Acest proiect a luat nastere in 2013 la initiativa Reginei si ii onoreaza pe tinerii care au ajutat la schimbarea comunitatii in bine si locuiesc in Commonwealth. Receptia va fi sustinuta la Palatul Buckingham in aceasta vara, iar gazdele vor fi Ducii de Sussex.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News