Adelina Pestritu si iubitul ei au pregatit camera fetitei lor. Au ales mobila de lux: „Nu am vrut sa fie roz, cum fac altii”. Trebuie sa vezi cum arata!

By

Adelina Pestritu si Virgil asteapta cu nerabdare momentul in care fiica lor va veni pe lume. Pana atunci, fac toate pregatirile necesare: ii decoreaza camera, i-au cumparat patutul si caruciorul.

Este o fire extrem de organizata in ceea ce priveste viata sa, dar faptul ca a ramas insarcinata a luat-o prin surprindere. Aceasta a fost cea mai fericita veste pe care a primit-o, iar iubitul ei a fost extrem de incantat cand i-a dat vestea. Acum parca nu mai au rabdare pana la momentul in care o vor avea acasa.

Cei doi locuiau impreuna, insa Adelina a luat decizia de a se muta pentru ca nu mai avea spatiu de depozitare, iar pentru Zenaida vor avea nevoie de mult mai mult spatiu. Cei doi vor sa creeze tot comfortul pentru cea mica. Au luat decizia ca momentan micuta Zenaida Maria sa doarma cu ei in camera: „Acum dormitorul nostru se va schimba total! Macar un an, un an si jumatate am decis sa o avem cu noi in dormitor! Nu am vrut sa facem totul roz, cum fac altii.”

Cei doi s-au ocupat personal sa redecoreze noua casa si sunt extrem de incantati de rezultat: „Camera a iesit mai frumoasa decat am visat! Am lucruri cumparate pentru ea, voi aseza doar o parte. Multe trebuie spalate inainte si nu am apucat sa ma ocup de asta.”

Viitorul tatic deja si-a facut un tatuaj cu numele fetitei sale. Si-a scris pe gat „Zenaida Maria”. I-a luat-o inainte Adelinei, care momentan nu are voie sa isi faca tatuaj, cel putin pana nu naste.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News