Uite ce note au obtinut copiii vedetelor la Evaluarea Nationala 2018

By

Emotii mari cand s-au afisat rezultatele la Evaluarea Nationala 2018. Romica Tociu, Corina Danila, Vali Craciunescu sau Pavel Bartos au fost printre parintii care au asteptat cu sufletul la gura sa vada ce note au luat cei mici. 

Fiica lui Romica Tociu, Daria, a trecut cu bine de acest examen! Eleva la Scoala Gimnaziala numarul 56 din Bucuresti, aceasta a obtinut la proba de limba romana nota de 9,35, iar la matematica 7,25. Nota finala a fost 8,30, iar tatal ei a dezvaluit ca oscileaza intre liceele Mihai Viteazul sau Iulia Hasdeu.

Fiica Corinei Danila, Rianna, si-a facut mama extrem de mandra de ea pentru ca a obtinut nota 9,85 la matematica si 9,10 la romana, astfel incat nota finala este 9,47. Inca nu este decisa pentru liceul la care isi va aplica dosarul, dar are suficient timp sa se gandeasca, iar parintii ei o lasa sa isi aleaga drumul in viata.

Emotii a avut si Pavel Bartos pentru fiica sa cea mare, Eva. La limba romana a obtinut nota 9,20, iar la matematica nota 7,80, iar nota finala este 8,50.

Nici Otilia Craciunescu, fiica lui Vali Craciunescu, nu a scapat de emotiile afisarii rezultatelor. A terminat clasa a VIII-a la Liceul Teoretic Bulgar Hristo Botev din Bucuresti. Nota pe care aceasta a luat-o la limba romana a fost 7,60, iar la matematica 4,70, nota finala fiind 6,15. Inca nu si-a ales liceul la care va continua, are cateva optiuni.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News