Anuntul facut de familia lui Tristat! Va fi iarasi Bianca mireasa?

By

Fratele lui Tristan, Emory Andrew Tate, a a vorbit in cadrul unei emisiuni TV despre relatia fratelui sau cu Bianca Dragusanu,  oferind cateva detalii surprinzatoare.

Cobra Tate, asa cum este cunoscut, a dezmintit zvonurile aparute in presa in ultima perioada. Acesta le-a spus jurnalistilor ca nu o cunoaste pe Mia, fata cu care se presupune ca ar fi fost Tristant inainte de Bianca.  De asemenea, el a afirmat faptul ca o considera pe Bianca membra a familiei sale, si a vorbit despre o posibila nunta intre cei doi.

Fratele meu este familia mea. Da, Bianca face parte din familie acum! De ce nu am mers la nunta surorii mele? De când Bianca decide unde merg eu? Nu am mers la nunta surorii mele pentru că am fost prea ocupat să mă distrez în România. Da, ne-am distrat şi am uitat. Cine este Mia? Niciodată nu am auzit de ea. Toată lumea îmi cunoaşte familia. Este cea mai tare familie de pe pământ

Intrebat de o viitoare nunta intre cei doi, fratele lui Tristan a spus ca se va afla atunci cand va fi vorba de asa ceva si ca momentan prefera sa-i lase pe cei curiosi sa astepte. De asemenea, chiar el va fi cavalerul de onoare la nunta celor doi!

Veţi afla. Eu întotdeuna sunt omul de onoare (întrebat dacă el va fi cavalerul de onoare)

Andrew Tate a fost intrebat si despre zvonurile aparute in mediul online, care spun ca Bianca isi vinde din lucruri pentru  a-l ajuta pe Tristan, pentru ca acesta nu ar avea foarte multi bani. Raspunsul a fost unul neasteptat: “Întreabă-mă altceva!”

Bianca a demontat insa aceste zvonuri intr-un story pe contul ei de instagram, spunand ca ea merge foarte des la shopping si ca nu ar mai avea nevoie de toate acele lucruri!

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News