Cuvinte grele impotriva lui Meghan Markle din partea surorii ei: „Prințul ar fi dezgustat dacă ar afla. Prințesei Diana i-ar fi rușine”

By

Meghan Markle a avut inca de la inceput probleme in ceea ce priveste familia,  trecutul si statul ei.  Oamenii nu au putut trece cu vederea ca Meghan este mai in varsta decat Harry, dar nici ca aceasta a mai fost casatorita inainte si, cel mai important, faptul ca este o actrita cunoscuta, ce a ajuns de multe ori pe prima pagina a ziarelor, uneori aparand in fotografii mai putin decente, din punctul de vedere al aristroctie britanice cel putin!

Dupa problemele cu tatal ei, care a oferit jurnalistilor interviuri contra unor sume de bani, acum au aparut declaratii ale surorii vitrege a lui Meghan!

Samantha Grant a aruncat cu noroi in Meghan, spunand ca daca ar mai fi trait, pana si Printesei Diana ar fi fost rusine cu ea!

A incercat sa-si ia inclusiv un accent britanic, dar este fals, nu pacaleste pe nimeni. Ea este Ducesa non-sensului. Diana ar fi rusinata daca ar cunoaste-o. Harry este in “papa lapte” daca o lasa pe Meghan sa-si trateze familia asa cum o face acum. Toata lumea a dat vina pe tatal nostru, Thomas Markle dar de fapt ea este cea care s-a comportat impardonabil

De asemenea, Samatha este dezamagita de modul in care Meghan si-a tratat propia familie, si considera ca Harry nu ar mai vedea-o cu aceeasi ochi daca ar sti adevarul!

Familia regală ar fi îngrozită să afle ce a făcut ea propriei familii. Adevărul i-ar distruge relația cu prințul, nu ar vrea să o mai vadă fiindcă o pune într-un loc foarte rău din punctul de vedere al relațiilor cu publicul

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News