Uite ce a facut fiica lui Liviu Varciu, dupa ce a aflat ca tatal sau s-a despartit de iubita sa, Anda Calin

By

Carmina este fiica lui Liviu Varciu din relatia pe care a avut-o cu Ami Teiceanu, dar nu se baga deloc in deciziile pe care le ia tatal sau. Liviu Varciu a decis sa se desparta de Anda Calin la nici doua luni de cand au facut botezul micutei si de cand ii declara dragostea in fata tuturor invitatilor.

Liviu Varciu si Anda Calin au luat aceasta decizie de comun acord si isi vor vedea fiecare de vietile lor, insa vor continua sa fie prieteni si sa aiba o relatie extraordinara pentru fetita lor. Isi doresc ca aceasta sa creasca in armonie, iar intre ei erau numai neintelegeri in ultimul timp.

Carmina este o sora model, de multe ori fratii vitregi nu au o relatie foarte apropiata, insa aceasta o iubeste foarte mult pe sora ei mai mica, Anastasia. De asemnea, Carmina s-a inteles foarte bine si cu Anda Calin, cat timp a locuit in aceeasi casa cu ea si cu tatal ei. A luat decizia de a nu se amesteca in problemele personale ale tatalui ei si a plecat in vacanta alaturi de mama ei, pentru a sta departe pana cand acesta isi rezolva toate problemele. Pozele pe care le incarca pe retelele de socializare arata ca acestea se simt excelent in vacanta, se distreaza si isi incarca bateriile.

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News