Bacalaureat 2018. Uite ce vedete de la noi sustin proba scrisa la Limba si literatura romana

By

Incep probele scrise la examenul de Bacalaureat 2018. Pentru „examenul maturitatii” se pregatesc si numeroase vedete. In aceasta vara emotiile vor fi mari pentru ei. Examenul debuteaza cu sesiunea de vara si incepe de luni cu proba scrisa la Limba si literatura romana. Absolventii clasei a XII-a vor sustine proba la Limba si literatura materna, iar pe 27 si 28 iunie sunt programate testarile la proba obligatorie a profilului si proba la alegere a profilului si specializarii.

Printre vedetele care vor sustine examenul anul acesta se numara si Mario Fresh, cunoscut in industria muzicala ca si „baiatul” lui Alex Velea. Acesta are o relatia cu fata Andreei Esca si vrea sa demonstreze tuturor ca este un baiat inteligent si sa ia o nota mare la examen.

Sustine sesiunea de vara a Bacalaureatului si cantareata Anamaria Rosa Preda, fiica regretatului Aurelian Preda, la randul ei interpreta de muzica populara.

O alta vedeta care da Bacalaureatul in aceasta vara este si fosta concurenta de la “Bravo, ai stil! All Stars”, Denisa Potecaru, care a absolvit liceul si s-a retras din competitia show-ului de la Kanal D pentru a se pregati intens pentru acest examen.

O vedeta care va avea mari emotii in aceasta vara este si indragita actrita Tania Popa, castigatoarea de la „Ferma Vedetelor”. Fiica ei, Daria. Tanara s-a pregatit nu doar de bacalaureat, dar si de admiterea la facultate.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News