Rodica Popescu Bitanescu, atac la adresa lui Carmen Harra: „In New York este considerata o escroaca.”

By

Carmen Harra declara ca are o viata perfecta in Statele Unite ale Americii si ca este cunoscuta ca si „The Queen of Kharma”. Insa in ultimul timp intra din ce in ce mai des in conflict cu persoanele publice din Romania.

In urma cu putin timp, a fost acuzata de discriminare si foarte multe persoane publice au criticat-o pentru atitudinea pe care a avut-o. Intr-un interviu, aceasta a declarat: „Nu ma compar eu cu tiganii vostri din Ferentari! In viata mea sa nu mai aud de Romania!”  Primul care a luat atitudine a fost Irinel Columbeanu si i-a transmis ca ar trebui sa ii fie rusine pentru o asemenea declaratie.

Declaratia Recenta a Rodicai Popescu Bitanescu dintr-o emisiune televizata a spart bula perfecta despre care vorbeste Carmen Harra de cate ori are ocazia. Reputatia pe care o are la New York nu este nici pe departe cea pe care o povesteste, ci toti o cunosc drept escroaca: „Am fost si eu la New York si va spun ca aceasta Carmen Muresan, ca asa o cheama, este vazuta de toti drept escroaca. Nimic din ce a spus ea nu s-a adeverit.”

Mai mult, Carmen Harra a mintit-o de foarte multe ori pe Rodica Popescu Bitanescu, iar actrita spune ca este convinsa ca nu are un caracter frumos: „Eram la un spectacol in tara si mama era foarte bolnava. Am intrebat-o daca ma poate lua si pe mine la Bucuresti. M-a asigurat ca da. Eu m-am grabit si, evident, plecase fara mine. Asta s-a mai repetat de cateva ori.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News