Bursucu, tatic in cateva zile! Primele imagini cu fetita lui! „e cel mai frumos lucru”

By

Mai sunt doar cateva zile pana cand celebrul prezentator, Bursucu, va deveni tatic. Acesta si frumoasa lui sotie asteapta cu nerabdare venirea pe uneme a fetitei lor!

Bursucu a facut publice imagini cu fetita de la ultima ecografie facuta de sotia acestuia, imagini ce au adunat nenumarate mesaje de felicitari.

Faimosul prezentator de la Kanal D  a povestetit cum si-a cunoscut actuala sotie, si viitoare mamica , intr-un parc de distractii de la mare unde lucra.  Desi era deja cunoscut in spatiul public, ea nu l-a recunoscut pe acesta, asa ca el a fost nevoit ” sa munceasca mai mult” pentru a o cuceri.

Acum sa zicem ca e un pic mai bine. Am trecut printr-o perioada mult mai grea, perioada in care ma gandeam la tot felul de lucruri. Sa nu se intample ceva rau, sa nu ii fie rau iubitei mele, sa nu pateasca ceva. Am auzit de la diverse persoane, de la diversi prieteni cum ca am ajuns prin spital. Ca am stat cu iubita in spital, n-a avut voie sa se ridice din pat.

Perioada asta este mai grea, dar slava Domnului nu am avut nicio problema. Iubita mea, si ii multumesc ca ma iubeste si imi doreste un copi frumos, fiindca e frumos din fotografie, n-a avut nicio problema, ba mai mult, a facut sala pana in luna a opta.

Niciodata n-am simtit ce simt acum, e cel mai frumos lucru. Abia astept, in acelasi timp stiu ca nu e bine sa astepti asa, e bine sa vina la termen. In mod normal avem o noua programare peste doua saptamani, dar medicul ne-a zis: Sa ne vedem peste doua saptamani. Vrem o nastere naturala, consideram ca cezariana este o interventie chirurgicala facuta la nevoie. Daca nu e nevoie… O sa fiu sincer, nu vreau sa asist fiindca mie imi e frica de un a

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News