Cel mai bogat rrom din tara si-a terminat vila! A cheltuit milioane pentru a o face asa exact cum a visat: „Zici ca e catedrala San Pietro”

By

Puiu Englezu a intrat in atentia presei atunci cand a aparut cu o cravata facuta din zale de aur chiar la o petrecere organizata in curtea casei sale. Este unul dintre cei mai bogati rromi din tara, iar pasiunea pe care o are pentru aur este deja cunoscuta de apropiatii sai.

A ajuns sa decoreze cu aur pana si casa pe care o are in Hunedoara, mobilierul vilei sale este suflat cu aur. A inceput constructia casei sale acum cativa ani, iar asteptarea a luat sfarsit. A asteptat foarte mult sa fie gata pentru ca si-a dorit cele mai calitative materiale si finisaje. Contrar asteptarilor, el a inceput cu interiorul casei, si-a achizitionat mobilier de lux, dar si-a ales si cea mai scumpa gresie si faianta. A vrut ca totul sa fie cat mai luxos si scump.

Dupa ce si-a facut interiorul vilei sale, acesta s-a apucat si de fatada casei. A cautat o echipa formata din cei mai buni mesteri si s-au apucat sa faca, la indicatiile lui Puiu Englezu, peretii cu marmura alba, adaugand ulterior piese decorative din ipsos. La final, acesta a vrut sa le arate tuturor vila sa, exact asa cum si-a inchipuit-o, iar reactiile apropiatilor nu au intarziat sa apara: „A bagat bani in acoperisul ala cat baga altii in toata casa…Zici ca e catedrala San Pietro!”

Interiorul casei lui Puiu Englezu

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News