Poate scăpa basma curată! Extrădarea Elenei Udrea din Costa Rica nu este imposibilă, dar puțin probabilă! Ce spune Dragoș Dolănescu, stabilit in Costa Rica de 15 ani!

By

Elena Udrea ar putea scapa de sentita de 6 ani de inchisoare daca statul roman nu va reusi extradarea ei!

Desi Romania nu are un tratat de extradare, exista totusi un precedent, ceea ce ar face posibila extradarea Elenei!

Conform spuselor lui Dragos Dolanescu, fiul regretatului interpret de muzica populara, Ion Dolanescu, ce este stabilita in Costa Rica de peste 15 ani, extradarea Elenei Udrea este posibila dar totusi improbabila, motivul fiind unul destul de simplu!

Dragos Dolanescu s-a stabilit in Costa Rica alaturi de mama sa, Margarita Valenciano, acum 15 ani, iar intre timp a ajuns chiar parlamentar acolo, pana in 2022! Acesta sustine ca in trecut au existat cazuri de extradare ale unor romani din Costa Rica, insa situatia Elenei Udrea este una foarte complicata, deoarece ea este insarcinata! Dupa nastere, copilul ei va deveni cetatean al Republ;icii Costa Rica, ceea ce presupune ca, conform legilor statului, copilul nu poate fi despartit de mama sa!

Se pare ca Elena Udrea ar putea scapa basma curata!

Initial, binecunoscuta blonda a marturisit ca a ales sa se retraga in Costa Rica, pentru a putea duce sarcina la bun sfarsit, departe de agitatia din tara, intreaga mass medie fiind cu ochii pe ea, insa aceeasi tara ar putea sa o protejeze pe Elena Udrea de ultima condamnare. Se pare ca a aceasta tara a fost aleasa cu atentie!

 

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News