Kate Middleton și prințul William au facut anuntul la doua luni de cand au devenit iarasi parinti!

By

Kate Middleton si Printul William au facut de curand marele anunt, la doar doua luni de la nasterea celui de-al treilea copil al lor!

Kate a nascut pe 23 aprilie un frumos baietel, sanatos si grasut, fiind, la nastere,  cel mai greu copil din familia regala; acesta cantarea nu mai putin de 3,83 kilograme, un record oficial!

Regina Marii Britanii, Elisabeta a IIa are 6 stranepoti, bebelusul fiind al 5 lea mostenitor al tronului!

Familia Regala a anuntat ca micutul va fi botezat pe data de 9 iulie la capela regala  St James’s Palace! Louis, caci asa va fi botezat, va fi cunoscut ca alteţa sa regală prinţul Louis de Cambridge!

Ducele și ducesa de Cambridge au plăcerea să vă anunțe că botezul prințului Louis va avea loc luni, pe 9 iulie, la capela regală de la St James’s Palace din Londa. Prințul Louis va fi creștinat de reverendul Justin Welby, arhiepiscop de Canterbury şi lider al Bisericii Anglicane

Anuntul a fost facut pe contul oficial de Twitter al palatului Kensington.

Ultimul eveniment al familiei regale a fost casatoria unchiului micutului Louis, printul Harry, cu Meghan Markle, celebra actrita americana! Nunta regala a fost un real succes, fiind vizionata de milioane de oameni de pe tot globul! Evenimentul a avut loc in data de 19 mai a acestui an.

Ducesa Catherine de Cambridge şi prinţul William sunt căsătoriti din aprilie 2011, si au impreuna trei copii.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News