Mirela Vaida, despre problemele de sanatate ale copiilor sai: „Te scoate putin din circuit… „

By

Mirela Vaida, indragita prezentatoare TV a avut probleme de sanatate cu copii sai. S-au imbolnavit destul de des si au fost situatii cand micutii au fost internati si au avut nevoie de perfuzii.

Majoritatea copiilor contacteaza diferite boli, desi parintii au foarte mare grija de ei. O imunitate scazuta te face mai expus! Mirela Vaida, in varsta de 35 de ani, este mamica a doi copii superbi, Vladimir si Carla.

Ca orice copii, cei mici s-au imbolnavit destul de des, iar Mirela a fost nevoita sa faca schimb cu sotul sau la spital cat timp era la emisiune, pentru a avea grija de cei mici. „Da, se intampla. Sunt deja uzata de treaba asta. Carla s-a imbolnavit, pneumonie. Asta este la ordinea zilei mai ales cu schimbarile de temperatura. Scade sistemul imunitar, e si virala…noi din parc am luat-o. A facut mai intai Vladimir, cel mic, pneumonie, dar la el a trecut mai usor. A facut Carla pneumonie, nu a trecut. A stat trei zile cu febra mare cu rosu in gat. Nu a trecut. M-am dus cu ea la 10, seara, la Camera de Garda, pentru un control de rutina. Nu m-au mai lasat doctorii sa plec, m-au internat in seara aia, eu eram cu hainele de la repetitii, plina de praf. (…) Am ramas acolo cu ea, dimineata a venit sotul meu. Noaptea stateam eu, ziua statea el. (…) Sigur ca te scoate putin din circuit. Nu neaparat ca timp sau ca si comoditate, ci ca stare emotionala. Stii ca iti e copilul in branula, nu mananca…pentru ca il vezi palid, pentru ca plange ca vrea acasa.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News