Bursucu este tatic! „Sunt foarte fericit, sunt inca in stare de soc”. Fetita lui a primit nota 10 la nastere!

By

Adrian Cristea, cunoscut de catre fanii lui drept „Bursucu” a devenit in aceasta dimineata tatic! 

Iubita prezentatorului tv, Andreea, a nascut in aceasta dimineata o fetita de 3,150 kg, perfect sanatoasa, primind nota 10 la nastere.

Nasterea a fost una pe cale naturala si a durat extrem de putin, spre mirarea Andreei, astfel ca, in doar 20 minute, micuta lui Adrian si a Andreei, a si venit pe lume!

Au fost 20 de minute, de la momentul in care am ajuns cu Andreea la receptia spitalului si pana la momentul in care a venit pe lume fetita noastra

Vizibil emotionat, Bursucu astepta de mult timp  sa devina tatic si era nerabdator sa isi tina fetita in brate. Urmeaza momente pline de emotie pentru cei doi, dar si plene de provocari precum schimbatul scutecelor.

Sunt foarte fericit, sunt inca in stare de soc, abia pot sa vorbesc, e bucurie greu de descris..

Bursucu si Andreea, o tanara afacerista din Constanta, sunt impreuna de nu mai putin de 6 ani.

Colegul de platou a lui Teo Trandafir este pregatit sa schimbe scutece si sa ii faca baita fetitei lui.

Abia astept sa o tin in brate, sa schimb scutece, sa ii fac baita!

Îmi doream foarte mult să devin tată, vorbisem cu Andreea că e momentul. Surpriza mi-a fost făcută de Sfântul Andrei, chiar de ziua onomastică a iubitei mele. Ea îmi așezase ecografia într-o cutie, mi-a spus: «vezi că ai ceva pe masă». Eu am deschis cutia și am găsit acolo o poză cu un bob de fasole. Nu știam ce să cred, dacă să plâng de bucurie sau să râd! Când mi-am dat seama că e real, că nu e o glumă, aveam ochii în lacrimi. Deşi îmi spuneam în sinea mea că nu trebuie să plâng.  Să devii părinte este cel mai frumos lucru care ți se poate întâmplă

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News