Lavinia Pirva a vorbit pentru prima data deschis despre casnicia sa cu Stefan Banica Jr.: „… ma intreaba cand voi face un copil. Eu… „

By

In toamna anului trecut, Lavinia Pirva si Stefan Banica Jr. au luat decizia de a se casatori. Numai ca nu vrut sa anunte pe nimeni, nici macar invitatii nu au stiu despre ce este vorba, si-au dat seama abia cand au ajuns la locatie.

Cantareata are convingerea ca a fost ceva ce i-a facut pe cei doi sa ajunga sa fie impreuna si sa aiba o relatie atat de minuntata: „Cred ca, daca doi oameni trebuie sa se intalneasca, daca este menit sa fie impreuna, atunci asa se va intampla. (…) Daca e vorba despre casnicia mea, sa stii ca nu m-as fi gandit niciodata. Eu, de fapt, am si o vorba: daca vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada, povesteste-i despre ce vei face tu in viitor. Niciodata nu am stat sa programez.”

Invitata la o emisiune, aceasta a facut mai multe dezvaluiri despre relatia lor, dar si despre viitorul copil, pe care si-l doresc in viata lor: „Multa lume ma intreaba cand voi face un copil. Eu nu stiu, nu programez. Las sa vina lucrurile firesc, sa vina de la Dumnezeu pentru ca eu cred ca, daca e dat sa vina ceva, va veni.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News