Gigi Becali o va ajuta pe Mariana de la Exatlon. Inca o dovada ca are un suflet mare! Uite ce a declarat latifundiarul din Pipera!

By

Mariana este una dintre cele mai bataioase fete de la competitia Exatlon, dar nu a avut deloc o viata usoara. Nu s-a imbogatit de pe urma emisiunii la care a participat, dar nici inainte nu a apucat sa isi puna bani de-o parte, pentru ca mereu a investit in pasiunea ei – sportul.

Mariana a declarat in nenumarate randuri ca, oricat de greu ii va fi in viata, ea nu va renunta niciodata la sport. Este cea mai mare pasiune a ei si si-a sacrificat viata pentru a ajunge sa faca performanta. Iubeste altletismul si vrea sa reprezinte Romania cu fruntea sus. Dar pentru asta are nevoie si de ajutor financiar.

Invitata intr-o emisiune televizata, aceasta a povestit cat de greu i-a fost si inca ii este sa ajunga la competitiile sportive si ca ar avea nevoie de ajutor financiar. Exact cum s-a intamplat la cea mai recenta competitie la care a participat, cativa prieteni i-au donat banii necesari pentru a-si indeplini visul.

Cea mai mare dorinta a sa este sa nu mai stea cu chirie si sa detina propria locuinta, crede ca acest lucru ar ajuta-o foarte mult. A spus in repetate randuri ca l-a vazut de multe ori pe Gigi Becali ca a ajutat foarte multa si si-a dori sa o ajute si pe ea, atat de mult s-a gandit la acest lucru, incat chiar l-a visat ca fost la ea acasa si ii admira medaliile. Reporterii l-au contactat telefonic pe Gigi Becali si -au povestit despre situatia Marianei, iar reactia sa i-a surprinsa pana si pe reporteri: „Da, tata, sa vina la mine la palat ca o sa o ajut.”

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News