Procesul dintre Kate Middleton si revista Closer continua! Marul discordiei: fotografiile topless cu Ducesa de Cambridge

By

In anul 2012 Kate Middleton a fost fotografiata la piscina, in timp ce se bronza alaturi de sotul sau, dar nu purta sutien. Fotografiile au fost facute publice si au facut inconjurul lumii, lucru deloc pe placul familiei regale britanice. De aici pana la un proces nu a fost mult.

Imaginile publicate de revista Closer ii infatiseaza pe Kate si sotul sau, William, pe marginea unei piscine dintr-un complex hotelier de lux  din Franta. Revista Closer a fost amendata cu 45.000 de euro in urma procesului intentat de Kate Middleton. Actiunea in judecata a fost pentru incalcarea vietii private si complicitate la violarea intimitatii. Vizati au fost: redactorul sef al publicatiei franceze, Laurence Pieau, directorul Closer, Ernesto Mauri, dar si doi paparazzi, Cyril Moreau si Dominique Jacovides, si au fost declarati vinovati. Tribunalul din Nanterre a acordat despagubiri cuplului britanic in valoare de 100.000 de euro.

Procesul incheiat in anul 2017 nu a fost pe placul celor de la revista Closer, iar acum avocatul lor a facut apel din cauza despagubirii de 100.000 de euro, considerata „exagerata pentru o simpla chestiune de drept privat”. Reprezentantii printului Williams pledeaza pentru faptul ca „Acest incident reprezinta o serioasa atingere adusa vietii private. Cuplul regal doreste sa reafirme ca acest tip de intruziune nejustificata (in viata privata) nu ar trebui sa se produca.”

Este asteptata sentinta Tribunalului de la Nanterre.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News