Simona Halep s-a intors cu marele trofeu in Romania! Fanii pot sa o intalneasca pe National Arena, la ora 20:00

By

Campioana de la Roland Garros s-a intors acasa! A fost intampinata pe aeroportul Otopeni chia de ministrul sportului, Ioana Bran, dar si de presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac.

Numarul 1 mondial a avut parte de o primire asa cum se cuvine, iar Simona a fost destul de emotionata. In aceasta seara va fi organizata o ceremonie pe National Arena, incepand cu ora 20:00, in care marea campioana va prezenta trofeul Roland Garros. Toti cei care isi doresc sa o vada pe Simona sunt asteptati la intrarea oficiala (VIP) de pe stadionul National Arena. Accesul se va face prin toate cele trei intrari: Maior Coravu, Pierre de Coubertin si Basarabiei. Intrarea este libera pentru toti cei care isi doresc sa fie alaturi de Simona in momentul in care va arata tofeul.

Marea campioana a facut aceasta postare pe contul ei oficial:

In prima declaratie pe care a dat-o cand a ajuns in Romania, Simona a spus ca satisfactia pe care o are in acest moment este atat de mare, incat a uitat tot ce a fost greu in trecut: „Vreau sa multumesc familiei mele, tuturor fanilor care sunt foarte – foarte importanti. Acasa este mereu bine, sunt bucuroasa ca m-am intors cu bine. Sa ne bucuram cu bine de aceasta realizare, este si al meu si al Romaniei.”

Video live cu prima conferinta de presa a Simonei Halep, chiar pe aeroport:

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News