Zeci de imigranti au fost prinsi cand incercau sa treaca ilegal frontiera. Nu o sa iti vina sa crezi unde erau ascunsi

By

32 de imigranti incercau sa treaca ilegal frontiera prin Vama Bors. Printre acestia se aflau si sase copii cu varste cuprinse intre 1 si 10 ani. Toti erau ascunsi in remorca unui camion care transporta din Bulgaria in Germania role de hartie.

Intamplarea a avut loc marti dimineata, in jurul orei 08:30. Politistii de frontiera au oprit pentru un control de rutina camionul inamtriculat in Turcia. La volan se afla un cetatean bulgar in varsta de 56 de ani, iar cand a prezentat documentele de insotire a marfii acestea atestau ca transporta role de hartie fabricate in Bulgaria pentru o firma din Germania.

Comisar-sef si purtator de cuvant al ITPF Oradea, Laura Bondar, a declarat ca au fost descoperite 32 de persoane ascunse printre rolele de hartie: „Procedandu-se la exploatarea datelor din analiza de risc specifica, politistii de frontiera bihoreni au efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport. Astfel, in remorca camionului au fost descoperite ascunse 32 de persoane, dintre care 21 barbaţi, 5 femei si 6 copii, adultii avand varste cuprinse intre 19 si 40 ani, iar copiii intre 1 si 10 ani.”

Toate persoanele ascunse in remorca au fost identificate. Sunt originari din Irak, Iran si Afganistan si erau inregistrati ca solicitanti de azi in Romania. Soferul bulgar a fost audiat si in continuare se efectueaza cercetari.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News