Zodii care isi gasesc foarte greu sufletul pereche! Sunt nativi extrem de exigenti

By

Chiar daca vorbim despre casnicie sau doar o relatie de lunga durata, sunt cativa nativi carora le este aproape imposibil sa fie stabili. Acesti nativi isi complica singuri relatiile si au mari sanse sa ramana singuri toata viata daca nu schimba ceva.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt mereu dornici de aventura, indrazneti si plini de entuziasm. Sunt in centrul atentiei de multe ori prin energia pozitiva pe care o emana. In schimb, asumarea unei relatii sau casnicia ii inspaimanta. Conflictele generate in relatie sunt generate de gelozia uneori dusa la extrem, impulsivitate si incapatanare. Orice discutie poate degenera intr-o certa foarte usor. Pretentiile pe care le au de la partenerii de viata uneori sunt exagerate, isi doresc ca partenerii sa fie supusi si sa nu iasa niciodata din cuvantul lor. Desi asculta dorintele partenerului, nativii din zodia Berbec tin cont in primul rand de ceea ce isi doresc ei, fara a face compromisuri.

Scorpion

Cea mai posesiva zodie! Sunt capabili de o gelozie dusa la extrem, au niste reguli foarte stricte in ceea ce ii priveste si urasc minciuna. Iar daca se naste indoiala in sufletul unui scorpion este extrem de greu sa ii demonstrezi contrariul. Egoismul si intoleranta de care dau dovada nu ii ajuta sa isi gaseasca un partener stabil. Nu sunt dispusi sa faca niciun fel de compromisuri, se gandesc doar la binele lor si incearca sa isi puna partenerii in inferioritate. Nu au capacitatea de a-si exprima sentimentele fata de partener, iar asta cauzeaza distantarea intre cei doi.

Sagetator

Nativii din aceasta zodie iubesc libertatea si petrecerile, sa fie mereu inconjurati de prieteni si sa isi faca noi cunostinte. Tocmai din acest motiv de multe ori uita de partenerul de viata, iar acest lucru genereaza frustrari si certuri.  Placerea pe care o au sa flirteze cu persoane noi chiar de fata cu partenerul de viata, incat duce la foarte multe discutii in relatia de cuplu. Nativii zodiei Sagetator le considera gesturi nevinovate, insa nu sunt inteles si acceptate de partenerul de viata. Acest lucru genereaza foarte multe certuri care duc la despartire.

 

 

 

 

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News