Sfarsit de an tumultuos pentru Balanța! Zodia care risca sa fie părăsită de sărbători! Uite ce spun astrele!

By

Odată cu intrarea lui Uranus, în semnul zodiacal Taur, toată viața Balantei se va schimba.

În ultimul timp ați primit reproșuri de la persoana iubită că nu ați mai avut timp să petreceți alături de ea și ca o neglijați pe plan sexual. Acest lucru poate destabiliza relația și poate duce chiar la terminarea acesteia. In cazul acesta, nu Balanța dorește să pună punct, ci partenerul ei.

Singura soluție de a vă recuceri partenerul de viața, este să-i oferiți mai multa atenție să fiți mai tandru și sa o împăcați cu câteva cadouri.

Veți observa că în momentele de criza financiară prietenii v-au uitat, iar persoana care pe care o iubiți vă este alături deși de cele mai multe ori v-ați certat cu ea pentru ei. Dacă continuați să arătați indiferenta față de partenerul dumneavoastră, riscați ca acesta sa se detaseze și sa îl ajutați sa o decizie chiar in prag de sărbători.

Toate certurile pleacă de la prietenii pe care ii puneți pe primul loc și care a format o prăpastie in relația de cuplu. Încercați să vă ascultați partenerul și împreună să găsiți noi soluții pentru consolidarea relației. Să știe bine că nu este suficient doar să găsești o soluție ce este esențial să știi să o pui în practică pe termen îndelungat.

Nicio relație nu este perfectă, important este să vă iubiți și să vă înțelegeți unul pe celălalt, sa lăsați de la voi și să țineți cont pe viitor de greșelile din trecut.
Toate aceste probleme de cuplu, în 2019 îl vor face pe nativul din zodia balanta să fie mai atent la comportamentul sau.

loading...
Loading...

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News